Här finns härliga, ekologiska garner i vackra färger

Vi finns i BorensbergSample It loom 40 cm

 1700 kr frakt tillkommer

Denna populära vävstol  finns i två storlekar. Välj antingen 25 cm  eller 40 cm  vävbredd. Dessa underbara små  vävstolar är billiga, kompakta och söta utan att dra ner på funktionen och är för både nya och erfarna vävare. Oavsett om du lär dig att väva för första gången, vill lära dig nya tekniker eller prova dina underbara garner, är detta vävsätt roligt och lätt att använda. Lägg bara upp garn! 

Innehåller starka handtag, spärrhakar och clicker-tassar så att din varp aldrig slår oavsiktligt och en inbyggt andra solv-alternativ

 


 

Sample It loom 25 cm

    

 1400 kr frakt tillkommer

Vi ville göra en vävstol som var billig, kompakt och söt utan att offra funktionen. Detta är en vävstol för nya och erfarna vävare.  Oavsett om du lär dig att väva för första gången, vill lära dig nya tekniker eller prova dina underbara garn, är detta vävsätt roligt och lätt att använda.  Detta är den perfekta presenten till en ny vävare. Vem som helst kan väva på den här underbara lilla vävstolen. Med 25 cm  vävbredd gör det att du kan prova alla dina favoritmönster, strukturer och färger. Vävda halsdukar, tyg och mer. Så kompakt är den och väger  bara 1,4 kg. Ramen är gjord av vackert, naturligt Silver Beech  och har starka handtag, spärrhakar och clicker-tassar så att din varp aldrig avvecklas oavsiktligt. Möjlighet till  andra solv-alternativ. 


Ring
E-postadress